Ciorba de stevie si loboda

de AndreeaMaria in Ciorbe, 11 Mai 2011 | 18722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de stevie
  • 2 legaturi de loboda
  • o salata verde mica
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • o legatura de ceapa verde
  • 150 ml zeama de varza
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • 2 linguri de orez
  • sare dupa gust
  • knorr legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie si loboda:

Puneti la fiert 2,5 litri de apa.

Spalati bine frunzele de stevie,loboda si salata. Daca frunzele sunt prea mari,le puteti taia.

Cand apa da in clocot,adaugati aceste verdeturi.Lasati-le sa fiarba ~15 minute.

Separat,intr-o oala,puneti 3 -4 linguri de ulei si caliti ceapa verde (tocata). Adaugati apoi morcovul dat prin razatoarea mica si orezul. Le lasati sa se caleasca cateva minute.

Scoateti verdeturile care au fiert si le tocati marunt.(nu aruncati apa in care au fiert).Le adaugati in oala cu ceapa calita si le lasati sa se mai caleasca pt 2 minute.

Adaugati zeama in care au fiert verdeturile.

Dupa 10 minute se pune zeama de varza si sucul de rosii.

Se pune sare dupa gust si knorr legume.

Bateti un ou si il turnati in ciorba,inainte de a stinge focul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie si loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara, din legume